Get Adobe Flash player

Ajánlat kérés

Köszönjük érdeklődésed.
captcha
Újratöltés


Komplett szolgáltatásunk jelentős megtakarítással!

Komplett szolgáltatásunk keretén belül összeforrott csapatunk tagjai az esküvő programjainak (Ceremóniamester) és zenei világának (Esküvő DJ) teljes irányítását kézben tartják.

FONTOS! A komplett szolgáltatás esetében NEM egy személy valósítja meg a kivitelezést. Tudjuk, hogy ez egyértelműen lehetetlen és minden szakmaiságot nélkülöz! Az ár ettől függetlenül is sokkal kedvezőbb.

Csapatunk tagjai egymástól függetlenül éveken keresztül művelték hivatásukat. Csak idő kérdése volt, hogy a mai trendeknek megfelelően megszülessen egy új és egyedi szolgáltatás, ahol a több egymástól sokban különböző, de mindenkor a közönség megelégedettségét szolgáló mesterség képviselői egy team-ben egyesüljenek.

Plusz szolgáltatásként egész este folyamán party fotókat készítünk, melynek anyaga hozzájárulás esetén minden vendég számára hozzáférhetően felkerül weboldalunk képgalériájába (www.domefoto.hu), illetve az elkészült anyagot DVD lemezen is átadjuk.

Komplett szolgáltatásunk mellé tetszés szerint választhattok szertartás hangosítást és teljes esküvő fotózást is. A szertartások magas színvonalú kihangosítása mellett, igény esetén segítséget nyújtunk a bevonuló és aláfestő zenék kiválasztásához.

Komplett szolgáltatásunk további előnyei:

- Rendkívül kedvező ár, kevesebb utána járás és szervezés! Ez egy teljeskörű szolgáltatás, ahol kaptok egy Ceremóniamestert, egy Esküvői Dj-t, teljes hang és fénytechnikával, plusz egy Party fotóst, valamint választhatjátok a szertartások kihangosítását, és komplett esküvő fotózást! Mindezt, ha máshol külön-külön veszitek igénybe, az ár a többszörösébe is kerülhet!

- Több szolgáltatás együttes megrendelése esetén az útiköltség csak egyszer kerül felszámításra, melynek köszönhetően további költséget takaríthattok meg.

- Az Esküvő Dj szolgáltatásunkhoz ajándékba adott party fotózást a lagzi végéig biztosítjuk Számotokra, ezzel megtakaríthatjátok a más szolgáltatók által éjfél után alkalmazott felárat. Az opcionálisan választható teljes esküvő fotózást is a lagzi végéig felár nélkül végezzük.

- Nem csak a zene számít! A hangulatot nem megtörve - inkább fokozásának eszközeként - a ceremóniamester által kellő időben felvonultatott különböző humoros és a vendégeket is megmozgató játék elengedhetetlen!

 

Hosszú távú szakmai múltra visszatekintő és az esküvők terén nagy tapasztalattal, széles látókörrel bíró összeszokott csapat dolgozik azon, hogy az a bizonyos Nagy Nap valóban önfeledt és emlékezetes legyen Számotokra!

Természetesen szolgáltatásaink tetszés szerint variálhatóak és lehetőségetek van egyedi igényeitek szerinti csomagok összeállítására. Minél több szolgáltatást rendeltek meg annál nagyobb kedvezményt tudunk biztosítani Számotokra.

A Kecskeméten és környékén tartott esküvők esetében további árengedményben részesülhettek.

Köszönjük, hogy elolvastátok az ajánlatunkat, várjuk érdeklődéseteket és szíves megrendeléseteket!

 

Üdvözlettel:

Dömök Sándor                                                        Urbán Attila 

    Fotós, technikus                                                    Ceremóniamester

  06 20 947 0645                                                      06 20 514 0412